Utför myntmagi för alla!

Magiskt fenomen har hållit människorna förvånad sedan medeltida tider. Alla handlingar som kommer på rätt ställe eller någon oförklarlig handling anses i princip vara magisk eller hänvisas ofta till som det hände magiskt. Med tiden har människor lärt sig magiska tricks med hjälp av att skapa illusioner och använda vetenskapliga metoder och tricks för att utföra enastående magi. Det är trots allt inget som händer magiskt, det är en smart presentation av tricks, vetenskap och illusioner.

Oliver trollkarl är en av många magiker Göteborg som enkelt kan visa upp myntmagi när den är som bäst.

Här är ett av hans många trix

Magic tricks har många sorter och kan utföras med många rekvisita och kostymer. Från kortstick till monstertruckar är allt som används för att visa några tänkande magiska tricks. Ett sådant objekt som har använts för att utföra magi genom åren är Coin. Mynt magi är mycket intressant och små barn eller vuxna, de är alltid fascinerad av det. När tricket utförs frågar barnen alltid hur du gör det och nyfikenhet och överraskning i ögonen är värt det. Myntmagi har utvecklats under tiden och många former av myntmagi har utförts i olika delar av världen. Sådana magiska tricks ger stor underhållning och har visat sig vara en mycket effektiv publikbyggare.

 

Den bästa delen av myntmagi är, trollkarlen behöver inte många rekvisita eller bygga upp. Alla trollkarlens behov är ett enkelt mynt och samlade publik. Mynt-tricks kan utföras på temafester, födelsedagsfester, många företag anlitar mässhantverkare för att utföra tricks och locka kunder.

För tips på fler temafester klicka här.

 

Hur man utför grundläggande myntmagi?

 

  1. Visa försiktigt mynt till den samlade publiken och placera myntet ovanpå byxbenet och se till att det är runt sex till sju centimeter över knäna. Håll positionen och håll myntet intakt med höger tumme.

 

  1. Använd tyget under myntet och nypa det. Detta kommer att vända myntet uppåt och myntet gömmer sig under tyget.

 

  1. Kom ihåg att placera vänster pekfinger på toppen av den förvärvade vikten och när du är på den, höger handfingeren raker upp, dra ut den högra tummen från myntet vikta och använd höger handflata för att undertrycka myntet .

 

  1. Använd höger hand omedelbart och flytta ner den och ta tag i den trasa som ligger mellan duken och dra ut den genom cirkeln som har gjorts med hjälp av tummen och fingret. Slutförandet visar att myntet försvunnit.

 

  1. Släpp vänster ben med vänster hand och nå under benet där myntet är dolt. Producera myntet och överraska dem.

 

Det enda du måste vara försiktig med när du gör tricket är att se till att tricket utförs snabbare, medan publiken fortfarande är förvånad och förväntad. Skapa en distraktion bland publiken genom att ta till dem om tricket och samtidigt utföra tricket. En kort period av träning kan hjälpa dig att utföra ovanstående trick som ett proffs. Använd sådana knep för att underhålla vänner och familj vid många tillfällen. Ha det roligt, och det bästa med en sådan magi, du kan göra det någonstans.

 

Håll magiken levande!

 

*********************************************************************************************************

Oliver är en close up magiker som kommer att ge din fest en väldigt speciell stämning. Magi är något som fascinerar oss alla och när man ser det på nära håll är det helt fantastiskt. Klicka på hemsidan https://olivertrollkarl.com/ för att få mer information.

Läs mer på vår G+ konto -> Oliver trollkarl Göteborg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *