Öva för att bli en bra trollkarl

Om du är en amatör eller börjar trollkarl, är nyckeln till att perfekta varje trick övning. Många magiska tricks kräver exakta handrörelser, exakt placering och intensiv uppmärksamhet på detaljer. För att dra av de ultimata illusionerna är upprepning och självförtroende absolut nödvändigt. När du förstår den grundläggande tekniken för dessa handmotioner och rörelser kommer du att kunna integrera dina färdigheter i mer komplicerade tricks och illusioner. Ett enkelt försvinnande trick är egentligen bara en kombination av illusionstryck. Dessa exakta hålltekniker är tekniskt trick själva, men när de kombineras i en följd av rörelser används de för att skapa mer komplexa illusioner. Följande magiska knep eller hållteknik kan tillämpas på olika sätt för myntmagi.

Alla möjliga sorters mynt kan användas, exempelvis vanliga svenska mynt.

För att hamra ner några enkla hanteringstekniker, börja med din hand formad som en “C.” Ditt index, mitt, ring och pinky fingrar ska skapa den övre delen, medan tummen är lägre. Ta tag i ett mynt (desto större är det bättre för att lära dig den här rörelsen) och vänd handen över, handflatan vänd uppåt, tummarna ovanpå myntet och fingrarna som griper det på botten. Med din fria hand täcker du myntet. Den fria handen skulle tyckas fånga myntet, men i själva verket borde du släppa myntet bakom dina böjda fingrar, i handflatan som ursprungligen innehöll den. Var noga med att när du tar tag i myntet står dina fingrar uppåt så att de skapar en barriär “vägg” för att myntet ska gömma sig bakom när det släppts. Nu när ditt mynt är klyftat mellan fingrets nedre del och den övre delen av din handflata, betraktas detta som en fingertopphållare. Om du håller fingrarna något böjda för att hålla myntet i din handflata, kan du fritt röra den där handen utan att din åskådare märker var mynten ligger.

 

Om du vill överföra myntet till en handtag för fri rörlighet för fingrarna och tummen på ägarens hand, låta du bara gravitationen dra ner myntet tills det ligger mitt i din handflata. Kupa handflatan något runt myntets kant. När myntet hålls fast av köttdelarna av din kontraktsatta palm betraktas detta som en handtag.

Någon som övat mycket på myntmagi är Oliver Trollkarl. Han går bra att hyra för firmafest Stockholm.

Slutligen öva övergången av myntet, både från en handtag och en fingertopphållare, å andra sidan, utan att observatören kan se bytet. Detta är den mest komplexa hanteringstekniken för de tre. Det enklaste sättet att lära sig detta magiska trick är att börja med den fria handen, handflatan vänd inåt. Om din kurva fingrar in mot handflatan så att de är svagt förskjutna, kommer det att finnas ett hål skapat av tummen och indexfingrarna. Du kan diskret släppa dina mynt i det här hålet när du skickar din hand i handen över frihanden. Din återstående fingrar borde vara böjda inåt, så när du släpper myntet kan det fångas mellan handflatan och fingrarna.

 

Kom ihåg att dessa färdigheter tar massor av övning så bli inte avskräckta. När du väl har hängt på dessa enkla magiska trick kan de sammanställas och lite tweaked för att skapa mer djupgående och komplexa magiska tricks.

***************************************************************************************************************************************

Oliver är en close up magiker som kommer att ge din fest en väldigt speciell stämning. Magi är något som fascinerar oss alla och när man ser det på nära håll är det helt fantastiskt. Klicka på hemsidan https://olivertrollkarl.com/ för att få mer information.

Besök vårt G+ konto -> oliver trollkarl Stockholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *