Lär dig de bästa korttricks!

Händerna ner, den enda bästa magiska trick med kort som du bör öva i början av din resa kallas D.L. För sekretess skull kommer jag bara att ge dig förkortningen – i verkligheten är det två ord, men om du känner till flytten redan vet du exakt vad jag hänvisar till.

 

För mer tips på underhållning företagsfest, klicka på länken.

 

D.L. är mindre av ett magiskt trick, och mer av ett verktygsflytt som borde användas för att uppnå mellanliggande och avancerade tricks.

 

När vi börjar lära oss hur man gör magi får vi våra vänner och familjemedlemmar (hej morbror Gary) som visar oss hur man gör kortstick. Låter det här bekant? “Nu räkna ner 12 kort i fyra lika högar och lägg sedan resten av korten åt sidan.”

 

Du ser, de flesta hushållens magiska trick är en variation av matte tricks. Det finns några bra mattebaserade korttrådar där ute (i själva verket är de flesta bra, men de fyra som alla vet är helt hemska.)

 

Det du verkligen behöver börja arbeta med är att manipulera ett kort kort. Det finns många sätt som magiker gör det. Falska shuffles, falska skärningar, krafter, palmer, nycklar, kontroller, passerar och den allsmäktige D.L.

 

D.L. beskrivs helt enkelt som att vrida två kort över ett. Låter enkelt, eller hur? Nyckeln till att göra detta är att hitta den teknik som inte bara känns naturlig, men ser också naturligt ut. Du vill inte ge bort när du vrider över två kort vs bara vänder över en.

 

Här är stegen i min favorit. Jag kallar kärleksfullt den här metoden “Dead Lift” eftersom jag älskar att träna och du bokstavligen lyfter korten med absolut ingen inställning – de är bara döda kvadrade på däck.

 

oliver trollkarl - stockholm

 

Steg 1. Handpositionen.

 

Du bör redan vara effektiv vid dealerns grepp. Jag förklarar hur man gör det hela tiden, men förklarings skull kommer jag att upprepa det här:

 

När du håller däcket nedåt i handen måste ditt pekfinger curled runt det nedre hörnet, bort från tummen. Dina andra tre fingrar borde vara längst bort, och tummen ska ligga på närmaste sida och ligga över däckets kant.

 

Detta kommer att se till att du har bästa möjliga grepp. Korten kommer inte av misstag att glida ur din hand, och du håller den inte så tätt att den känns onaturlig.

 

Steg 2. Kanten.

 

Sätt din tumme på toppen av däcket, fast. Du vill sätta tummen lite överst, så att de övre korten och de under den sticker ut och arbeta in när du kommer närmare botten av däcket.

 

Steg 3. Känna med pekfingret på ditt pekfinger.

 

Känn sidan med pekfingret på ditt pekfinger. Du letar efter de två bästa korten. Detta är en förmåga som tar tid att bli bra på innan du kan göra det effektivt varje gång.

 

 

Steg # 4. Knippen och vrid.

 

Slutligen, när du känner att du har två, kläm upp det övre kortet med tummen, det nedre kortet med fingret och vrid korten som ett. Du kan säkerställa jämnhet genom att dra den över “toppen” av däcket (faktiskt det tredje kortet nere).

 

Voila! Om du har gjort det på rätt sätt, ska två kort vända uppåt på den nedåtvända däcken.

 

När du har behärskat detta drag kommer du öppnas upp till en miljon möjligheter!

 

*********************************************************************************************************

Oliver är en close up magiker som kommer att ge din fest en väldigt speciell stämning. Magi är något som fascinerar oss alla och när man ser det på nära håll är det helt fantastiskt. Klicka på hemsidan https://olivertrollkarl.com/ för att få mer information.

Läs mer på vår G+ konto -> oliver trollkarl stockholm

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *