Steg för att planera en perfekt födelsedagsfest!

Söta 16 fester är en så viktig del av varje tonårs liv. De händer bara en gång, varför så många föräldrar vill se till att dagen eller natten är en att minnas.

 

Det finns så många saker som går in i planeringen av söta 16 partier. Faktum är att de är i nivå med bröllopsplanering med inbjudningar, arenor, cateringfirma, underhållning och stress. För att minska stressen och se till att hela händelsen går som förväntat är det lämpligt att planera och följa dessa enkla steg för att få ett bra och minnesvärt födelsedagstillfälle som du kan komma ihåg i många år framöver.

 

Det första steget, som med alla händelser, är att ställa in en budget. Du kanske tror att inget pris är för mycket för att göra denna händelse så minnesvärd som möjligt för ditt barn. Men det är alltid en bra idé att ha lite budget i åtanke, vilket hjälper dig att se till att du inte överskrider. Kom ihåg att du fortfarande måste köpa en present.

 

Ställ in datumet. Du kan inte alltid ha den söta 16-festen på födelsedagen, speciellt om den faller under veckan. Kom ihåg att det är tonåringar som inte är vuxna, så håll det till en fredag ​​eller lördagskväll som gör att de kan njuta av en något senare utegångsförbud och ha en rolig och trevlig natt.

 

Med din budget och lämpliga datum i handen är det dags att börja söka efter lämpliga platser. När du letar efter en plats, letar du efter något på en idealisk plats som är lättillgänglig för alla deltagare, det är säkert och säkert och ger gott om plats för alla att ha en trevlig tid.

 

Beroende på antalet gäster du tänker bjuda på måste du hitta en plats som rymmer alla och gör det möjligt för dig att dekorera och lägga till ett tema som appellerar till din tonåring. Prova och välj en plats som rymmer en stor mängd människor, det här kan ge dig utrymme för att placera ett dansgolv, några bord och stolar och bekväma soffor, vilket gör platsen till ett modernt och trendigt utrymme för att ha en trevlig kväll med roligt.

 

Tillbringa lite tid med din tonåring för att bestämma gästlistan. Gör inte misstaget att de antar att de fortsätter med alla i sin klass och bjuda in alla. Du vill också lägga till några nära familjemedlemmar och familjemedlemmar att spendera denna speciella tid med dig alla.

 

Välj ett tema baserat på trend och intresse. Om din tonåring älskar rosa, sätt sedan ut för att skapa ett rosa tema som “wow” alla. Bara när du har bestämt temat för den söta 16-festen, ska du utforma inbjudningarna.

Tips på dekoration till er födelsedagsfest finns i mängder.

Inbjudningarna skickas ut så fort som möjligt och ber alla att RSVP vid ett visst datum. Du kanske vill inkludera RSVP-kort för att göra det lite enklare. Håll en lista över alla inbjudna att hjälpa dig att hålla reda på antalet personer som deltar i den söta 16-festen.

 

Ditt nästa steg är att ordna cateringfirma. Kom ihåg att om du är värd för evenemanget tidigt på kvällen vill du inkludera en måltid, kanske en buffé. Om evenemanget börjar efter middagen, se till att det finns gott om tilltugg för barnen att munch på hela kvällen. Om platsen har en bar, se till att det finns gott om läsk att välja mellan, kanske lite alkohol för de vuxna som deltar.

 

Dina sista steg för att planera de perfekta söta 16-festerna är att bestämma och boka underhållning för natten och välj favoriter för gästerna som ett tack för att du deltar i denna speciella händelse.

Perfekt tips på underhållning till festen är hyra trollkarl Göteborg.

 

*********************************************************************************************************

Oliver är en close up magiker som kommer att ge din fest en väldigt speciell stämning. Magi är något som fascinerar oss alla och när man ser det på nära håll är det helt fantastiskt. Klicka på hemsidan https://olivertrollkarl.com/ för att få mer information.

Läs mer på vår G+ konto -> Oliver trollkarl Göteborg

Hitta oss här:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *