Mentalism i magins värld

Mentalism är verkligen ganska imponerande när man tittar på några av proffsföreställningarna på TV. Några av vad de verkar verkar så overkligt.

 

Skillnaden mellan många magiker och mentalister är att trollkarler låter sina ämnen veta att de verkligen är artister. Med andra ord har de inte några supermakter eller en sjätte mening så att säga. Men många mentalister väljer att få sina ämnen att tro att de har några speciella krafter. Det som vi alla vet bara är inte möjligt. Ett exempel på detta skulle vara Uri Geller från år sedan.

 

Många mentalister kan hävda att de är psykiska, telepatiska, kan hypnotisera, levitera och även kan läsa tankar bland annat … Gilla magiska böj skedar, men det är bara en prestation faktiskt.

 

Så vad är några av de viktiga aspekterna av att kunna lära sig mentalistiska trick? Vad använder proffsen för att dra av sina knep? Jag ska diskutera några saker under det som varje mentalist bör veta.

 

Läsa kroppsspråk

 

Läsa kroppsspråk är en stor del av mentalismen. Detta gäller speciellt för tricks som läsning, vilket är en av de mest populära av alla mentalistiska tricks. När du lär dig mentalistiska tänkta tricks måste du behärska läsning av kroppsspråk. En utövare måste lära sig att uppmärksamma och dechiffrera de minutaste detaljerna i kroppsspråk.

För att lära dig mer om hur du läser av kroppsspråk kan du gå in på denna länk.

 

Det finns andra yrken som fokuserar på att läsa kroppsspråk. Psykologer är utbildade att läsa kroppsspråk samt många som arbetar i brottsbekämpning som polisen och FBI.

 

Presentation

 

Hur du handlar om din presentation i mentalismen är också mycket viktig. Utan korrekt presentation kan några av dina försök att dra av ett mentalistiskt trick bli förstörda och sluta med pinsamhet. Mentalister som är bra på presentationen är David Blaine och Criss Angel bland många andra. Dessa killar har bokstavligen behärskat presentationen och på grund av det kan man lura poäng av människor på en gång. Så det är ingen anledning att säga, när du lär dig mentalistiska tänkta tricks, se till att du presenterar presentationen.

Styra fokus

 

När man lär sig att utföra mentalistiska trick, är det mycket viktigt att en mentalist kontrollerar ämnets fokus. För om en mentalist förlorar kontroll över den här viktiga aspekten av mentalismen, kan deras knep upptäckas.

 

Öva dagligen

 

Slutligen, för att lära sig mentalistiska tänkta tricks så att du kan dra av dem naturligt, måste du träna dagligen. Att lära sig att läsa kroppsspråk kan vara kul och du kan utveckla denna färdighet genom att titta på människor var du än är. – När du är på köpcentret, en restaurang, gymmet, bara se till att du inte kommer bort som obehagligt

Passa på att boka en trollkarl som underhållning företagsfest!

*********************************************************************************************************

Oliver är en close up magiker som kommer att ge din fest en väldigt speciell stämning. Magi är något som fascinerar oss alla och när man ser det på nära håll är det helt fantastiskt. Klicka på hemsidan https://olivertrollkarl.com/ för att få mer information.

Läs mer på vår G+ konto -> Oliver trollkarl Stockholm

Hitta oss här:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *