Magi som underhållning

Magi har alltid varit en integrerad del av vår historia. Innan dagarna i iPhones, Internet och kabel skulle magi dra i folkmassor som söker underhållning. Idag har magi gått extrema, med artister som riskerar sina livsritningar de största betygen. Men en sak som alla dessa fantastiska artister har gemensamt är att de har en bra grund i konventionell magi. Prestidigitation, eller svindel av hade, är en av de grundläggande förutsättningarna och de tidigaste magiska tricken innehöll det mycket. Många av dessa typer av magiska tricks kan utföras med hjälp av ett mynt eller mynt. Låt oss se några av dem.

 

Double Coin Trick-Det äldsta och snyggaste tricket som när det utförs på rätt sätt kan göra att munnen går bred i otro och förvåning. I det här tricket höll en trollkarl ett litet mynt framför alla och omvandlar det till två stora mynt inom en del av en sekund. Denna effekt av ett litet mynt som kulminerar i två stora kan verkligen demontera även den lugnaste av publiken. Det här tricket är avslutat av trollkarlen som palmerar mynt och slipper sedan ut dem. Det handlar verkligen om fingerfärd än att vara smart.

 Elbow Coin Trick-Detta trick igen är ett av de mest grundläggande trick och det producerar ett outplånligt märke också. I detta trick gnuggar trollmannen ett mynt på sin armbåge och myntet försvinner överraskande i tunn luft. Det är ett lättare knep att lära sig och med lite träning kan man enkelt behärska detta trick. Återigen är det här ett knep där du skulle släppa myntet mellan två fingrar och sedan vända din handflata mot publiken och gömma på ett effektivt sätt myntet.

Coin Glass Trick-Det här tricket är förmodligen det mest awe-inspirerande tricket och är ett av de trick som inspirerar publiken att bli magiker själva. I detta otroliga knep placeras ett mynt på en plan yta, helst ett bord. Sedan längs det myntet placeras ett glas i en upp och ner position. Därefter täcker trollkarlen bara glaset med en näsduk eller ett tygduk. Det täckta glaset läggs sedan över myntet. Sedan tar trollkarlen bort tyget och till allas fullständiga misstro, myntet är inte där. Ja, myntet försvinner mystiskt och man tvingas uppskatta trollkarlen.

   Coin Bag trick-Detta är ett sådant magiskt trick som är en föredragen för nybörjare. Detta trick kräver mindre träning och genererar mycket spänning i publiken. Detta enkla trick har förmågan att skapa goosebumps i publiken. I detta trick lägger trollmannen ett mynt inuti en liten väska eller en påse och sedan efter några sekunder försvinner myntet den påsen. Publiken kan kontrollera påsen för myntet, men kan inte hitta den. Detta trick berättar verkligen mycket uppmärksamhet från publiken.

Magi passar bra som underhållning på bröllop!

Dessa var några kända mynt-tricks och dessa tricks om mästare skulle säkert hjälpa dig att göra ett namn för dig själv i den förtrollande världen av trolldom.

 

***************************************************************************************************************************************************

Oliver är en close up magiker som kommer att ge din fest en väldigt speciell stämning. Magi är något som fascinerar oss alla och när man ser det på nära håll är det helt fantastiskt. Klicka på hemsidan https://olivertrollkarl.com/ för att få mer information.

Besök vårt G+ konto -> oliver trollkarl göteborg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *