Magi och mentalism

Magi. Jag har alltid älskat det. Att gå till showen och titta på människor på tv som Criss Angel och David Copperfield som är några av de bästa illusionsspelarna runt har alltid varit en favorit förflutna tid av mig.

Många av dessa människor är också kända som mentalister … och många av dessa människor har också gjort att jag vill lära mig mentalistiska trick.

Vad är skillnaden mellan magi och mentalitet?

Så vad är skillnaden mellan vanlig magi och mentalism? Trollkarlar är de människor som låter dig veta att de kommer att lura dig. De hävdar inte att de verkligen har en supermakt eller något av det slaget. – Prestationen, för det mesta, slutar efter showen. Enkelt nog.

Men många mentalister porträtterar sig själva som faktiskt har en sex känsla så att säga. De kan läsa tankar, kanaldrycker, etc. Till exempel, Uri Geller.

Geller, mest känd för sin sked böjning rutin, kunde lura allmänheten, journalister och till och med forskare med sina knep.

Det här är den typ av kille som du skulle vilja lära dig mentalistiska trick från. Han är självklart en professionell.

Magiker och Mentalist Combos

Vissa artister som Criss Angel kombinerar både magi och mentalism. Dessa killar är briljanta på vad de gör för att uttrycka det mildt. De kan lura poäng av människor på några sekunder. – Och allt ser helt riktigt ut.

En av mina favorit tricks av utövaren David Blaine är hans levitation rutin. Det ser helt legit ut, men igen är det bara ett mentalistiskt trick. – Det är en illusion, och en mycket bra på det

Utöver dessa kända personer finns många andra på närmare håll som enkelt kan bokas för firmafest Stockholm. 

Återigen är ett bra sätt att lära sig mentalism att titta på mästarna.

Tips för att lära sig mentala tänkta tricks

Det finns många aspekter av att vara en framgångsrik utövare av mentalism, som är en konstform. Mentalistiska rutiner är prestanda.

En av de viktigaste bitarna av att vara en stor mentalist är att uppmärksamma ditt ämnes kroppsspråk. Du vill lägga märke till allt till finaste detaljer. Detta är mycket viktigt för psykiska och sanna läsrutiner. Också uppmärksamma ditt eget kroppsspråk så att du inte ger någonting bort för din publik.

En annan sak du vill göra är att styra och styra din publiks uppmärksamhet. Om du vill lära dig mentalistiska trick från några av de bästa, studerar folk som är mästare på att kontrollera publikens fokus och uppmärksamhet, studera mentalister som David Copperfield, Criss Angel och David Blaine.

Ett annat tips är det enklaste av allt. – Varje dag försöker du träna läsarens kroppsspråk eftersom det är en så viktig aspekt av att vara en framgångsrik mentalist.

Titta på vart du än går, naturligtvis, var inte så snäll. – Studera personer i kaféet, biblioteket, arbetet, köpcentret, restaurangerna. – Försök att bestämma vad som händer i huvudet. Var uppmärksam på allt om dem och se vad du kan komma med. Detta kommer att vara viktigt när du försöker lära dig mentalistiska trick och rutiner.

*********************************************************************************************************

Oliver är en close up magiker som kommer att ge din fest en väldigt speciell stämning. Magi är något som fascinerar oss alla och när man ser det på nära håll är det helt fantastiskt. Klicka på hemsidan https://olivertrollkarl.com/ för att få mer information.

Läs mer på vår G+ konto -> Oliver trollkarl Stockholm

Hitta oss här:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *