Magi eller speciella krafter?

Magi eller Sorcery har alltid varit en del av vår kultur. Människor har alltid fascinerats av magiker och har försökt att kopiera dem genom att lära sig tricksna i sin handel. Magi av alla slag och genrer har tagits emot med stående ovation.

 

Magicians bör också applåderas eftersom de också spelar en nyckelroll för att göra det magiska tricket framgångsrikt. Bortsett från tricket skapar de en sådan buzz och mystik kring tricket, vilket också bidrar till trickets smak. Nu pratar tricks, det finns många genrer av dessa magiska tricks som sträcker sig från “den mjuka kaninen som kommer ut ur hatten” till den “maskerade trollkarlen som skär ner sin assistent i två halvor”. Men den ena kategorin som har stått ut och har uthärdat varje test av tiden är korttricket.

 

Korttrick utförs över hela världen, allt från street magiska visar till de stora märkesvarorna. Korta tricks har många sorter och om de exekveras ordentligt kan dessa magiska tricks fortfarande fungera med sin charm. Låt oss diskutera några sorter av sådana korttrick.

Världens bästa magiker tävlar varje år i VM i magi.

Det Vanishing Card-Detta är ett av de enklaste magiska tricken som innefattar kortanvändning. Här vad trollkarlen gör. Han / hon väljer en uppsättning med fem kort och frågar åskådaren att välja en. Åskådaren väljer kortet och håller kortets nominella värde till sig själv. Senare blandar trollkarlen de fem korten och LO! Åskådarens valda kort är borta. Detta kan göra åskådaren bita sin tunga. Men sanningens sanning är att trollkarlen har ändrat alla fem korten och åskådaren har misslyckats med att se detta eftersom han / hon har koncentrerat sig hårt bara på hans / hennes kort. Tja, det här tricket är en av de enklaste att utföra och kan fortfarande göra dig populär bland dina kamrater.

Passa på att bjuda in dina kamrater, men sök först efter underhållning fest tips.

Byte av kort-Detta är ett av de mest fantastiska tripplarna med ett standarddäck på femtiofem kort. Här frågar trollkarlen åskådaren att välja ett kort och memorera det. Då frågar han åskådaren att sätta kortet tillbaka i däcket vart han / hon vill. Sedan efter några omgångar av shuffling tar åskaren ut ett kort och frågar åskådaren om detta är hans / hennes kort? Åskådaren känner av extatiska svar på ett negativt och vid samma tillfälle ändras det felaktiga kortet till rätt. Åskådaren är stavad och mållös. Trollkarlen använder sig av falsk skuggning för att förvirra åskådaren och tar snabbt bort två kort från däcket. Den rätta och den där bredvid den. Med några snabba fingrar kan trollkarlen ta bort det felaktiga kortet och det korrekta kortet strax bakom det för att undvika åskådaren.

 

Det stigande kortet – Herom uppmanas åskådaren att välja ett kort och efter att ha lagrat det, uppmanas åskådaren att hålla kortet tillbaka i däcket. Efter lite av en shuffling håller trollkarlen kortspelet bort från sig själv och plötsligt börjar åskådarens käkar att släppa när hans / hennes valda kort börjar stiga sig. Detta görs genom att använda en gaffed kortdäck med en remskiva inuti. Detta trick upphör aldrig för att förvåna åskådarna.

*********************************************************************************************************

Oliver är en close up magiker som kommer att ge din fest en väldigt speciell stämning. Magi är något som fascinerar oss alla och när man ser det på nära håll är det helt fantastiskt. Klicka på hemsidan https://olivertrollkarl.com/ för att få mer information.

Läs mer på vår G+ konto -> Oliver trollkarl Göteborg

Hitta oss här:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *