Korttricks som extra pengar

January och February är ofta svåra månader ekonomiskt, så om vi sa att vi hade ett sätt att göra ett par gratis drycker med dina vänner på puben så skulle du säkert vilja veta mer skulle inte du? Jo här är det; det enklaste kortet trick som hjälper dig att vinna några gratis drycker och kanske till och med locka uppmärksamheten hos en snygg tjej eller kille i puben.

 

Att anlita en trollkarl är perfekt om du ska ha företagsfest Stockholm

 

För det första måste du vara förberedd.

 

Det är inte svårt att bli förberedd för detta kortspel, men du måste se till att korten är förberedda så att du inte ger någonting borta. Du måste ställa in de första tio korten på däcket så att de läggs ut från 10 till ess, som klarar 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 och Ace. Kortets kostym eller färg spelar ingen roll och det blir mer verkligt om kortens färger och kostym blandas från 10 till ess.

 

Du måste sedan sätta dessa kort med ansiktet nedåt på toppen av stapeln av kort. I ett kortspel skulle detta kallas stapling eller stacking på engelska, av däcken och skulle klassificeras som fusk, men i ett korttrick är detta känt som magi och är viktigt för ditt magiska trick.

 

oliver trollkarl stockholm

 

Nu måste du satsa med dina vänner, om det visar sig vara din tur att ta nästa omgång så är det nu dags att skapa ett erbjudande som de inte kan vägra. Varför inte föreslå att du ska köpa dem alla en flaska vin varje gång om du kan gissa hur många kort de flyttar, men om du kan gissa då måste de köpa dig drycker hela natten.

 

Vid den här tiden kommer dina vänner att känna sig kloka, de tror att du har dem på och det finns inget sätt att du kan lura dem så att de kommer att vara mer än glada att ta på den här insatsen på magikortet. Om du har tur kan de även satsa på att de ska köpa dig nåt att dricka hela natten och lite chips på vägen hem.

 

Då måste du lägga ner dina kort, de 11 bästa korten. Placerar essen åt vänster hela vägen till höger där 10 är. Se till att du inte blandar kortet och lägger korten vänd nedåt, en efter en – börjar på höger och lägger dem framåt mot honom. Du måste se till att ingen annan vet vad du gör, men gör det så smidigt, snyggt och skarpt.

 

Välj sedan en av dina vänner och berätta för dem att de behöver flytta ett eller flera av korten, en efter en, de måste börja i vänstra änden av raden och arbeta sig ner till den högra änden av raden utan att krympa kort eller bläddra över dem för att ta en titt.

 

 

När de förstått vända sig och låt dem byta korten, när de är färdiga, vänd tillbaka runt för att möta dem. Vänd det första kortet på höger ände av raden och låt inte någon annan se den. Numret på det kortet är hur många gånger korten byts ut – läs ut det numret får du de fria drinkarna som kortet trick kommer att ha vunnit dig!

 

Det här är bara ett av de många snabba tricken du kan prova på dina kamrater att få dig gratis drinkar och så mycket mer – vissa människor använder det till att chatta upp motsatt kön så prova.

************************************************************************************************************

Oliver är en close up magiker som kommer att ge din fest en väldigt speciell stämning. Magi är något som fascinerar oss alla och när man ser det på nära håll är det helt fantastiskt. Klicka på hemsidan, https://olivertrollkarl.com/, för att få mer information.

Du kan även besöka min G+ konto magiker stockholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *