Var kan du utföra stand up komedi/magi

Vill du veta var du ska utföra stand up comedy? Här är 5 platser där du kan utföra stand up comedy. De inkluderar toastmasters, lokala klubbar, sociala evenemang, offentliga parker och gator, och olika utomordentliga platser.

För att hitta förslag på magiker Stockholm, klicka här.

Toastmasters

Toastmasters är den första rekommendationen av var man ska utföra stand up comedy. Toastmasters är en internationell organisation som är engagerad i allmänhetens talande. De håller regelbundna möten över hela världen där medlemmar och gäster får prata. Att bli en Toastmaster ger dig gott om möjligheter att arbeta med dina komedirutiner. När allt kommer omkring är en komedi show ett tal.

 

Lokala klubbmöten

Vårt andra förslag på var man ska utföra stand-up komedi är på lokala klubbmöten. De flesta samhällen har klubbmöten för offentliga serviceorganisationer. Dessa klubbar är tillgängliga för att stödja samhället, så vissa kan erbjuda offentliga underhållningsmöjligheter. När du förbättrar din prestanda kan du till och med kunna göra det till att betala spelningar.

 

Sociala händelser

Vårt tredje svar på var man ska utföra stand up comedy är på sociala evenemang. Använd dina konversationer på sociala evenemang som möjligheter att prova ditt material. Kasta i dina skämt så att ingen faktiskt vet att du utför det. När rummet blir tyst är det ditt gyllene tillfälle att göra ditt drag. Du kan också delta i sociala evenemang som underhållning.

 

I allmänna parker och gator

Det fjärde förslaget om var man ska utföra stand-up komedi är i offentliga parker och på gatan. Du ser det hela tiden; Konstnärer som bara börjar sitta på gatan hörn eller i stadsparker gör vad de älskar. Du kan få några tips eller du kanske inte, på något sätt får du träna din rutin offentligt. Många människor som Michael Colyar får sin start så här.

 

Utan de vanliga platserna

Ett femte tillfälle för var att spela upp komedi omfattar flera vanliga platser. Hitta till exempel lokala klubbar eller barer som inte tillgodoser komiker. Du kan få en bra start på dessa ställen och vara den enda komikern där så showen är all din. Ett exempel skulle vara en dansbar. Gå in i baren och märka punkten under natten när publiken tycks förlora intresse för den givna aktiviteten. Ta sedan tid att förklara för ägaren eller chefen att du har märkt att det finns en punkt under natten att publiken verkar bli rastlös och att det här skulle vara en lämplig tid för dem att låta dig ta scenen. Det kommer att skaka upp den vardagliga natten. Om du bara pekar ut det här inte fungerar, gör en överenskommelse med dem om att om publiken inte gillar dig kommer du aldrig tillbaka och om de gillar dig så kommer chefen att komma överens om att betala för din nästa prestation. Det kan eller kanske inte fungera, men om du inte tar risken kommer du aldrig att veta.

 

Om du någonsin undrar var du ska utföra stand up comedy, kom ihåg att du alltid kan hitta en plats att utföra. Du kan behöva göra lite arbete för att skapa platsen eller hitta en unik plats, men det kommer alltid att finnas en plats. Ju mer du övar på olika ställen ju mer kommer du att lära dig vad som gör att olika människor tickar. Att veta detta kommer att hjälpa dig att växa och blomstra som en väl avrundad komiker med möjligheter överallt. Hela poängen är att du vill vara en komiker och du måste utföra framför live publiken för att vara en. Ju fler erfarenheter du får desto bättre blir du

Här är ett exempel på vad du kan utföra med magi.

*********************************************************************************************************

Oliver är en close up magiker som kommer att ge din fest en väldigt speciell stämning. Magi är något som fascinerar oss alla och när man ser det på nära håll är det helt fantastiskt. Klicka på hemsidan https://olivertrollkarl.com/ för att få mer information.

Läs mer på vår G+ konto -> Oliver trollkarl Stockholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *