Boka magisk underhållning i Göteborg

bild - oliver trollkarlOm du funderar på att ha underhållning på din fest i Göteborg så kan jag lätt säga att boka en trollkarl slår ALDRIG fel! Jag säger det inte för att jag är trollkarl, utan jag säger det efter 12 år av erfarenhet så har jag aldrig träffat någon som inte gillar att bli fascinerad av magi på nära håll.

Att få uppleva magi så nära är något de flesta inte får se på en livstid, så tänk dig att kunna bjuda på det för dina gäster och dig själv!

Hur går det till?

Du behöver inte oroa dig över någonting, jag anpassar mig efter festen och jag kan garantera dig att det blir succé! Jag kommer att smyga omkring och mingla med dina gäster.

 

Hur länge är jag på plats?

Jag är på plats tills alla är nöjda, jag försöker se till att ALLA får se något så att de kan minnas kvällen länge framöver.

 

olivertrollkarl

 

Vilken sorts magi visar jag?

Lite av allt möjligt! I min repertoar ingår kort, mynt, sedlar, bollar, mentalism mm. Jag försöker ALLTID att använda mig av saker själva gästen har, tex en ring eller en sedel, gästen får alltid vara med och det höjer upplevelsen till nya höjder!

 

Hur mycket kostar det?

Det är olika, jag anpassar mig efter din budget och vi kommer överens om något!

 

Ta kontakt med mig HÄR så hjälper jag dig

#coinmagic #göteborg

A post shared by Magiker Göteborg & Stockholm (@closeupmagiker) on

SKICKA DIN FÖRFRÅGAN